În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale MAI din județul Mehedinți au desfășurat mai multe misiuni pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

420 de polițiști mehedințeni au desfășurat peste 700 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a peste 1.900 persoane și 23 de agenți economici au fost verificați cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.De asemenea, polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 140.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

Polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani din județul Mehedinți, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei și a fost plasat în carantină instituționalizată.

56 de patrule mixte ale Jandarmeriei cu Poliția au verificat 463 persoane aflate în izolare la domiciliu în 51 localități, iar 44 de jandarmi au constituit echipaje pentru însoțirea persoanelor către locațiile de carantină, menținerea ordinii publice la 12 locații de carantină. S-au aplicat 4 sancțiuni în valoare de  5.800 lei.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 257 de locații, unde se află 309 persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 11 echipaje de poliție locală, dintre care 8 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră. Au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 3/ 2020, în valoare de 58.000 lei.

Articolul precedentPiețele agroalimentare din Turnu Severin au fost dezinfectate
Articolul următorPeste 400 de persoane în carantină în Mehedinți