Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații sau depuneri de polei, cu valori reduse de trafic și vizibilitate bună.

Se circulă în condiții de vizibilitate redusă, pe alocuri sub 50 metri, din cauza ceții, pe mai multe artere din județele Argeș, Buzău, Dâmbovița și Prahova.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Mogoșoaia, Bragadiru și Pantelimon.

Traficul rutier este întrerupt în perioada 14.12.2020, ora 17.00 – 15.12.2020, ora 17.00, pe DN 73B, la kilometrul 2+865 metri, pentru aplicarea stratului asfaltic și trasarea marcajelor rutiere în sensul giratoriu de pe raza localității Ghimbav, județul Brașov. Circulația este deviată pe străzi din interiorul localității.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33+100 de metri – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier este  deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Pe timp de ceață conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. 

Articolul precedentCare este prețul unui post de parlamentar. Dezvăluirile fostului deputat Cristian Rizea
Articolul următorCel mai frumos dar din luna cadourilor în Munții Făgăras: primul pui de zimbru, născut în libertate