Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori reduse de trafic, nefiind afectată vizibilitatea în trafic, anunță Centrul InfoTrafic.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în București al DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Domnești, Berceni, Otopeni.

Până la finalul lunii noiembrie pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Începând din data de 1 octombrie 2021, în vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri,  se închide calea 1 de rulare (București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 de metri – 146+883 de metri.

Totodată, și pe tronsonul kilometric 160+160 de metri – 156+933 de metri al autostrăzii A2, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Până la data de 08.10.2021, pe autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, în zona localității Simeria, județul Hunedoara, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație.

Circulația rutieră este restricționată pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 de metri – 265+600 de metri, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu – Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

 

Articolul precedentDan Motreanu: Statele UE vor dispune de Autoritate de Reacție și de Pregătire pentru Situații de Urgență în domeniul Sănătății în 2022
Articolul următorCarantina de noapte în Drobeta Turnu-Severin