Rezultatele unui sondaj Avangarde dat publicității răstoarnă toate calculele politice. Pe cine ar trimite românii în Parlamentul European?

Un sondaj Avangarde făcut la comanda PSD arată că, dacă săptămâna viitoare ar fi alegeri europarlamentare, PSD ar fi votat de 31% dintre cei chestionați, în timp ce PNL are 21% de procente și este urmat la mică distanță de partidul extremist AUR, cu 19%.

Potrivit aceluiași sondaj, USR ar fi votat de 13% , UDMR 5% iar partidul condus de Diana Șoșoacă ar înregistra tot un procent de 5%, ceea ce înseamnă că ar depăși pragul electoral și ar intra în Parlamentul European. 

PMP este cotat la 3%, în timp ce Pro România și Forța Dreptei sunt cotate la 1%.

Imagine

Sondajul Avangarde este făcut prin metoda CATI, pe un eșantion de 994 de subiecți, în perioada 20 septembrie – 28 septembrie.

Articolul precedentDocument | Decizia de la București legată de importurile cerealelor din Ucraina și R. Moldova – Anunțul ministrului Florin Barbu pentru fermieri
Articolul următorKlaus Iohannis a anunțat data ședinței CSAT pe problema drogurilor. Când sunt chemați repzentanții Guvernului la Cotroceni?