Primăria Drobeta Turnu Severin a făcut public programul manifestărilor ce vor avea loc în perioada 29  noiembrie – 2 decembrie cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Sărbătoarea dedicată zilei de 1 Decembrie în an de Centenar se va întinde pe patru zile. De joi până duminică spre înserat, severinenii vor avea parte de o serie de evenimente care vor avea loc la scena de pe strada Crișan în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, cu începere de la ora 16,00.

Veta Biriș, Daniela Condurache, Niculina Stoican, Mariana Deac sunt doar câțiva din artiștii care vor urca pe scena de la Turnu Severin, alături de orchestra Palatului Culturii „Teodor Costescu”, „Lăutarii Mehedințiului”.

Evenimentul cel mai aşteptat al zilei de 1 Decembrie va fi cu siguranţă parada militară, care va avea o amploare mult mai mare faţă de anii trecuţi.

 ”Îi așteptăm pe severineni să se alăture evenimentelor pe care le vom organiza pentru a serba împreună Centenarul Marii Uniri. Aceste evenimente vor debuta pe 29 noiembrie cu un spectacol de gală în cadrul căruia cap de afiș vor fi solistele Veta Biriș, Daniela Condurache și Niculina Stoican. Iluminatul festiv va fi pornit în seara zilei de 30 de noiembrie atunci când va avea loc și retragerea cu torțe. Urmează apoi pe 1 decembrie depunerea de coroane, parada militară, iar de la ora 11:30, în zona centrală a orașului avem pregătite porții de fasole și vin fiert pentru toți participanții. Îi așteptăm pe severineni să participe la aceste evenimente în număr cât mai mare”, a spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Organizatoii evenimentului sunt Primăria Drobeta Turnu Severin și  Palatul Culturii „Teodor Costescu”.

Articolul precedentDosar penal pentru că a distrus un echipament de măsurare a energiei electrice
Articolul următorPENTRU ROMÂNIA, DIN INIMĂ DE COPIL