SPITALUL DIN ORȘOVA, CEL MAI CĂUTAT DIN MEHEDINȚI

Spitalul Municipal din Orșova se dezvoltă în ritm accelerat, iar serviciile medicale de cea mai bună calitate, prestate aici, sunt tot mai apreciate de pacienții din Mehedinți și județele limitrofe. Mai mult, sunt vești bune în privința proiectului european transfrontalier depus , care are toate șansele de a fi aprobat și implementat. Ultima realizare este amenajarea unei săli de mese ultramoderne.

Spitalul municipal din Orșova devine, încet dar sigur, cel mai bun spital din Mehedinți. Vestea că aici sunt cei mai buni specialiști și cele mai bune condiții de spitalizare s-a răspândit rapid în toată Oltenia, dar și în județele din Banat. Aici vin zilnic pacienți din Caraș-Severin, Timiș și chiar Dolj, ca să nu mai vorbim de cei din Mehedinți. Toate secțiile spitalului sunt modernizate și chiar apar secții și cabinet noi, cu servicii care până acum nu existau la Orșova. Este în plină amenajare un cabinet ORL, iar în câteva luni un medic specialist de profil va lucra în spitalul orșovean. De asemenea, și condițiile de cazare și masa sunt comparabile cu cele din marile spitale din România. Ultima dotare în materie este o sală de mese ultramodernă, complet reabilitată și dotată, unde pacienții au spațiu, curățenie, dar și posibilități de relaxare, deoarce sala are și televizor.

Aparatura medicală din secția URGENȚE, dar și din celelalte secții importante este una performantă, iar personalul medical este recunoscut ca fiind foarte amabil cu pacienții. Totuși, una dintre cele mai remarcabile realizări recente este aprobarea unui proiect transfrontalier de o importanță majoră. Este vorba de construcția și dotarea unui centru de excelență în oncologie, în colaborare cu Spitalul din Kladovo.

Am fost anunțați oficial, acum două zile, că am intrat în ultima fază de evaluare a proiectului transfrontalier România – Serbia, cu spitalul din Kladovo, un centru de excelență în oncologie și astfel suntem după evaluarea tehnică și economică de eligibilitate, pe care noi le-am parcurs și ne-au fost aprobate. Am ajuns de fapt la partea de oportunitate și dacă proiectul va corespunde din punct de vedere al condițiilor impuse de UE, în mod sigur vom avea finanțarea”, a declarat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

Atmosfera din Spitalul Municipal Orșova este una degajată și plăcută, iar pacienții pe care îi întâlnești aici nu au niciodată motive să se plângă de ceva. Spitalul se dezvoltă și se face remarcat la nivel national, prin implicare și excelență.

Articolul precedentCăutat pentru furt de autoritățile din Germania, prins în Turnu Severin
Articolul următorCercetat pentru evaziune fiscală de peste 100.000 de lei