Sute de locuri de muncă disponibile pentru mehedințeni. Oferta este generoasă

 

La data de 2 noiembrie a.c., AJOFM Mehedinți pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de peste 730 locuri de muncă vacante.

Din acestea, 23 sunt pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în industria componentelor auto, alimentație publică, confecții/textile, construcții navale, construcții, industria alimentară, fabricare celuloză și hârtie.

În vederea asigurării reconversiei profesionale a șomerilor prin organizarea de cursuri de formare profesională în diverse profesii şi meserii, în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de manager proiect, inspector SSM (sănătate și securitate în muncă, barman, bucătar, instalator gaze, fierar-betonist, lucrător în structuri pentru construcții și sudor.

„Orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM Mehedinti se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică”, anunță AJOFM Mehedinți.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: [email protected].

Articolul precedentAPIA Mehedinți demarează de joi plata în avans pentru fermierii care deţin ovine şi caprine
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții“