O nouă prognoză la prima oră a dimineții. Vremea se schimbă. Sunt anunțate temperaturi scăzute și ninsori.

În Dobrogea şi Bărăgan temperaturile revin în limitele normale pentru această perioadă din an, potrivit ANM. După orele prânzului se vor atinge 4 – 5 grade Celsius, iar la noapte se face destul de frig, temperaturile atingând -4 grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, avem vreme schimbătoare, maxima se situează în jur de 2 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar spre seară se vor semnala ninsori slabe, temperaturile coboară destul de mult și ating pragul de -7 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina o zi foarte rece în care temperaturile maxime înregistrate la prânz sunt tot negative. Noaptea temperaturile vor fi extrem de scăzute, va fi ger, semnalându-se până la -15 grade Celsius.

Se face foarte frig şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Atmosfera se menţine închisă. O să mai ningă din când în când, iar pe la amiază vor fi doar minus 3 grade. Peste noapte norii se risipesc şi se instalează gerul.

Temperaturile scad şi în ţinuturile vestice. Valori de zero, 1 grad. Cerul rămâne acoperit de nori. Se anunță şi ninsori slabe.

În Transilvania vreme închisă şi rece. O să ningă, iar în zona montană înaltă, vântul va continua să sufle cu putere. Cel mai frig va fi în depresiuni, pe unde urmează o noapte geroasă, cu -13 grade în termometre.

În Oltenia vreme destul de frumoasă şi temperaturi normale. Maximele ajung pe la 2 grade. Sunt condiţii de ninsoare pe timpul nopţii, anunță ANM.

În București temperaturi scăzute, maxima nu depășește 3 grade Celsius. Cerul va fi însorit toată ziua. Spre seară se adună norii. Temperaturile scad până la -5 grade Celsius.

Articolul precedentSorin Cîmpeanu, la Realitatea PLUS, despre obiective prioritare: ”Problemele de echitate sunt primele asupra cărora mă voi concentra”
Articolul următorProtest pe schiuri: ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!”, astăzi, în Poiana Brașov