Temperaturi mai mari decât în mod obișnuit la această dată, astăzi. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie în aproape toată ţara.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii în jumătatea de nord-vest a teritoriului unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în Carpaţii Occidentali.

La munte vremea va fi caldă, de asemenea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii, dar probabilitate redusă pentru precipitaţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în Carpaţii Occidentali. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 23 de grade. Temperaturi mai scăzute vor fi pe litoral unde se vor înregistra 13…16 grade.

Minimele termice vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiţii de brumă. În orele dimineţii ceaţa va persista în depresiuni, pe litoral şi izolat în Oltenia, iar noaptea se va forma din nou pe alocuri în regiunile sudice şi centrale.

 

 

Articolul precedentAnaliză EXPLOZIVĂ. Cum vede Cozmin Gușă războiul pentru PNL între Rareș Bogdan și grupul vechilor securiști
Articolul următorAflat sub influența băuturilor alcoolice, cu alcoolemie de 1,14 s-a răsturnat cu mașina într- un șanț