Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au confiscat peste 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care un mehedințean intenționa să le comercializeze pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au depistat  marți noapte în trafic un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, conducător al autoturismului marca Peugeot 206.

În urma efectuării controlului autoturismului, oamenii legii au descoperit ascunse pe bancheta din spate și în portbagajul acestuia cantitatea de 5.450 de pachete cu ţigări diferite mărci, fără marcaje fiscale. Bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Autoturismul marca Peugeot 206, în valoare de peste 10.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți în vederea continuării cercetărilor. Ţigările, în valoare totală de peste 65.400 de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul precedentDeputatul PNL Virgil Popescu: “Cei de la PSD si ALDE sunt niște mincinoși notorii!”
Articolul următorDSP Mehedinți: A scăzut numărul virozelor