Trafic blocat pe DN 6, între Orșova și Turnu Severin

 

Traficul între Drobeta Turnu Severin și Orșova este blocat la această oră din cauza unui accident de circulație care s-a petrecut miercuri dimineață pe un pod, în dreptul Șantierului Naval din Orșova.

Accidentul a avut loc între un autotren și două autoturisme. Două persoane au fost rănite ușor.

„Un bărbat de 45 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autotren pe DN6 din direcția Drobeta Turnu Severin către Orșova, la km 363+500 a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Gorj, iar ulterior acesta a fost proiectat într-un autovehicul condus de un bucureștean de 74 de ani”,  a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

La fața locului a intervenit și Detașamentul de Pompieri Orșova.

“S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la spital a celor două persoane, care prezentau traumatisme minore, de către SMURD și SAJ. Totodată, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la autotrenul care prezenta scurgeri de combustibil”, precizează Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Articolul precedentPrimăria Drobeta Turnu Severin amână pentru o lună introducerea taxei pentru parcările din centrul orașului
Articolul următorPesta porcină la granița cu Mehedințiul. Autoritățile sunt în alertă