Trafic blocat pe DN 7 / E 81 din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi pe şosea.

Miercuri dimineaţa traficul pe Valea Oltului a fost blocat de două ori din cauza bolovanilor şi pietrişului care au ajuns pe carosabilul DN 7 / E 81, de pe versanţi. 
 
În jurul orei 03:55 s-a produs şi un incident rutier, la Brezoi – Vâlcea.

O dubă a intrat într-un TIR care staţiona pentru degajarea şoselei.

În jurul orei 09:45, s-a anunţat că traficul pe sensul Sibiu – Vâlcea a fost din nou blocat din cauza unei stânci care ar fi căzut de pe un versant, la Câineni – Vâlcea. 
 „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului rutier. Se va acţiona pentru deblocarea traficului rutier”, a precizat Georgiana Stancu de la Poliţia Judeţeană Vâlcea, iar apoi a revenit asupra informaţiei precizând că nu s-a găsit nici o stâncă pe şosea. Cel mai probabil au căzut din nou bolovani care până când au ajuns poliţiştii în zonă au fost îndepărtaţi de participanţii la trafic.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova au precizat că pe Valea Oltului s-a produs o viitură miercuri dimineaţa: „Peste 250 de metri cubi de material au fost aduşi de viitură pe DN 7, Valea Oltului, în urma ploilor torenţiale. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe perioada intervenţiei. Serviciul Drumuri Naţionale (SDN) Vâlcea a intervenit cu două încărcătoare şi autocamioane pentru îndepărtarea efectelor viiturii”.
 
S -a emis și o avertizare de Cod portocaliu de averse, vijelii, rafale de peste 70 – 80 km/h, descărcări electrice şi grindină pentru intervalul 6 iulie, ora 12:00 – 7 iulie, ora 12:00, pentru judeţul Vâlcea.

Poliţia Rutieră recomandă tuturor şoferilor care tranzitează Valea Oltului să circule cu prudenţă.

Articolul precedentSimona Halep, în semifinale la Wimbledon 2022 – Emoții pe finalul meciului cu Amanda Anisimova
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET: Suntem pedepsiți și pentru păcatele săvârșite fără de voie