La această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În perioada 19 octombrie, ora 08:00 – 23 octombrie, ora 17:00, circulația rutieră pe DN15 va fi întreruptă, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistrala 500 Ploiești – Vicșani, între stațiile CF Bacău și Itești (județul Bacău), la kilometrul feroviar 368 + 673 de metri, la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DN15 (intrare în municipiul Bacău).

Devierea traficului rutier pe relația Piatra-Neamț – București se va face pe ruta DJ 119B (Hemeiuș – Mărgineni) – Calea Moinești (municipiul Bacău) – Strada Arcadie Șeptilici (municipiul Bacău) – DN11 – DN 2T (centura municipiului Bacău) – DN2.

Pentru a permite executarea unor lucrări la carosabil, circulația rutieră pe DN7CC (șoseaua de centură a orașului Călimănești, județul Vâlcea) va fi întreruptă în perioada 19 – 20 octombrie 2020, în intervalul orar 08.00 – 19.00.

Traficul auto va fi deviat pe DN7 (E81) Călimănești – Căciulata.

Pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 33 și 36+100 de metri, pe raza localității Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe sensul către Constanța pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea și ieșirea spre Constanța), fiind accesibilă doar intrarea spre București și ieșirea dinspre Constanța. Măsura devierii se menține până la data de 27 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

De asemenea, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe sensul către București pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Articolul precedentBucureștiul a intrat în SCENARIUL ROȘU
Articolul următorCasă în flăcări