La această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu trafic întrerupt drept urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni.

Trafic intens este și pe Centura Capitalei, pe raza localităților Bragadiru, Mogoșoaia și Domnești.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 17 (localitatea Cernica, județul Ilfov) și 27 (localitatea Brănești, județul Ilfov), traficul a fost deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile, anunță centrul InfoTrafic.

Pe sensul de mers către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 308, pe raza municipiului Sebeș, județul Alba, au loc lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului din zonă (banda de urgență și banda unu sunt restricționate). Restricția se aplică și pe timpul nopții.

Pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar, deplasarea trenurilor pe secția de cale ferată 901 este oprită până pe 25 septembrie 2020, la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între stațiile CF Milcov și Slătioara, județul Olt. În această perioadă, CFR asigură transbordarea călătorilor între stațiile CF Slatina și Piatra-Olt cu mijloace auto.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 69. Atenție, se deschid ușile!
Articolul următorO pădure cât o țară. 17 milioane de copaci plantați în România