Transfăgărășanul– DN 7C- va fi modernizat. Anunțul a fost făcut de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Compania a anunțat consultarea de piață, ce are ca obiect „Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții DN 7C, km 104+000 – km 130+800 (Transfăgărășan)”.

Documentul va rămâne în consultare pentru o perioadă de 20 de zile. Procesul de consultare a pieței să va finaliza în termen de 30 de zile de la publicare.

Propunerile și documentele pot fi transmise de operatorii economici interesați pentru participarea la consultarea de piață la CNAIR.

Consultăriile de piață presupun și realizarea expertizei tehnice, care să promoveze intervențiile asupra drumului existent, pentru ca circulația sa fie deschisă tot timpul anului sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 104+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada) și pentru dezvoltarea economică a  regiunii deservite de rețeaua rutieră existentă.

Articolul precedentBanca Națională recomandă Guvernului să oprească programul „Noua Casă”
Articolul următorPrima de casare pentru Programul „Rabla clasic” și bugetul pentru achiziţia de maşini electrice vor crește