Marți, 17 decembrie,  în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, s-a desfășurat ultima ședința din acest an a Colegiului Prefectural.

Cu această ocazie, prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a atras atenția administratorilor drumurilor naționale și județene să fie pregătiți pentru a interveni în caz de ninsoare  și a anunțat că va face o o serie de controale pentru a se asigura că lucrurile stau bine şi-n realitate ca pe hârtie.

”O să merg la bazele dânşilor ca să verificăm stocurile de materiale antiderapante, să văd dacă utilajele sunt în stare de funcționare și dacă sunt asiguratele permanențele pentru toată perioada sărbătorilor de iarnă”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, Direcția Silvică Mehedinți, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți au prezentat măsurile privind protejarea populației cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Inspectorii DSVSA Mehedinți efectuează controale în trafic în aceste zile, cu sprijinul IPJ Mehedinți, asupra mijloacelor auto utilizate pentru transportul porcilor vii proveniți din exploatații comerciale. Totodată, o atenție deosebită se va acorda târgurilor pentru vânzarea animalelor vii care rămân închise, precum și celor organizate periodic de autoritățile locale în vederea comercializării produselor alimentare de origine animală tradiționale.

 

 

 

Articolul precedentFemeie rănită într-un accident de circulație pe un bulevard din Turnu Severin
Articolul următorConcert de colinde al Corului Kinonia la Sala Mare a Palatului Culturii „Teodor Costescu”