Președintele Pro România, Victor Ponta, îl acuză pe colegul său Mihai Tudose de trădare și susține într-o postare pe Facebook că acesta ar fi  negociat atât cu PSD cât și cu PNL. Reacția lui Ponta vine în contextul în care în Pro România a pornit o adevărată revoltă pentru că mai mulți lideri vor să voteze Guvernul Orban.

„Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!”, a scris pe Facebook, Victor Ponta.

Președintele Pro România îl amenință cu excluderea pe Mihai Tudose, dar și pe ceilalți membri care nu respectă decizia partidului.

„E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!”, scrie fostul premier.

Ponta susține că Pro România se află sub un atac și că nu va lăsa partidul să fie folosit de Ludovic Orban și PNL. De asemenea, președintele partidului îl atacă cu o ironie pe Mihai Tudose.

„Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Chiar responsabil!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!”, a mai scris Ponta.

Reacția lui Victor Ponta vine după ce în Pro România mai mulți lideri în frunte cu Mihai Tudose și Daniel Constantin i-au cerut lui Ponta să susțină Guvernul Orban. 

Articolul precedentTrafic blocat pe DN 6, între Orșova și Caransebeș
Articolul următorOPORTUNITĂȚI DE COLABORARE ROMÂNO – SÂRBĂ LA MUZEUL „PORȚILE DE FIER”