ANM a emis vineri, 11 noiembrie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 noiembrie – 12 decembrie 2022. Potrivit specialiștilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor. La munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vremea 14 – 21 noiembrie 2022

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

Prognoza meteo 21 – 28 noiembrie 2022
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

Vremea 28 noiembrie – 5 decembrie 2022
Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 5 – 12 decembrie 2022
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Articolul precedentPacient căzut de la etaj la un spital
Articolul următorDoi inspectori Antifraudă au dat amenzi în valoare de 30.000 de lei ţăranilor care vând fructe pe marginea drumului