Astazi, vremea va fi în general frumoasă și călduroasă după-amiaza în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte și în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade.

În Bucuresti, vremea va fi frumoasă și va deveni călduroasă după-amiaza, când se va înregistra o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul slab până la moderat. 

La munte, vremea se va menține predominant frumoasă și va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, izolat se va semnala ceață. 

Meteorologii ANM anunță că în această săptămână vom avea parte și de ploi și de o schimbare a temperaturilor

”Pe parcursul zilei de joi, un front atmosferic va pătrunde pe teritoriul țării noastre și vor scădea temperaturile, 26-27 de grade, iar apoi ploile vor avansa în vest și apoi și în restul țării.

Va fi instabilitate atmosferică, dar la o intensitate mai mică decât am fost obișnuiți în această vară, nopțile sunt mai răcoroase, temperaturile maxime se ating după amiază dar nu mai durează atât de mult, fenomenele extreme sunt în scădere.” a explicat meteorologul Iris Răducanu la Realitatea PLUS

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Vă cer public să reformați sistemul de apărare. Bombe cad lângă noi și bagă spaima în comunitățile de la frontieră!
Articolul următorPredoiu anunţă măsuri împotriva traficului şi consumului de droguri în şcoli