Vremea în data de 2 mai se dovedește ușor instabilă, se vor înregistra averse semnificative și vânt puternic.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, mai ales în regiunile vestice, nordice, dar si centrale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, unde se vor atinge viteze în general de 55…65 km/h, iar pe alocuri, viteze ceva mai mici vor fi şi în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul extrem al litoralului şi 23 de grade în Câmpia de Vest.

În București vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla moderat, iar la rafală se vor atinge viteze de până la 35…40 km/h. Dimineata avem între 7 și 8 grade, spre 4 grade in zona preoreseneasca si in jur de 20 de grade la amiaza.

La munte vremea va fi apropiată de normalul perioadei, dar cerul va fi în continuare variabil cu înnorări și averse slabe în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Munţii Banatului.

Articolul precedentSe schimbă etichetele alimentelor vândute pe rafturile magazinelor din România
Articolul următorReparații pe mai multe tronsoane de drumuri naționale. Unde vor fi instituite restricții