Vremea în data de 25 septembrie vine atât cu temperaturi caniculare cât și cu vânt puternic și vijelii.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie în toată țara. Vom avea un cer variabil, cu unele înnorări doar prin sud-vestul teritoriului și la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sudice și sud-estice, ce vor atinge viteze în general de 40…50 km/h, dar și în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde vor fi rafale de 60…70 km/h. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață, cu precădere în depresiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade. 

În Capitală vremea rămâne în continuare caldă pentru această dată, deși valorile termice vor fi mai scăzute față de cele înregistrate ieri. Vântul va fi activ mai ales după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze în general de 40…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, în condițiile unui cer variabil. 

La munte vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va prezenta intensificări, mai alea în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde vor fi rafale de 60…70 km/h. Dimineața și noaptea, în depresiuni, izolat se va semnala ceață.

Articolul precedentMiron Mitrea îl face praf pe Dumitru Buzatu: „Șef de județ să pună mâna pe geanta cu bani, precum COCALARII!”
Articolul următorFCSB a învins fără emoții Sepsi, în deplasare, în etapa a 10-a! Oaspeții își consolidează poziția de lider