Vremea în data de 26 ianuarie este una de iarnă. Ninsorile își intră în drepturi în mai multe zone din țară.

Astăzi vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii slabe în Dobrogea şi Bărăgan, iar în Oltenia, Moldova şi restul Munteniei vom avea parte de ninsori. Se va produce polei, mai ales în Muntenia şi Moldova, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sudice şi parţial în centrul teritoriului, cu rafale în general de peste 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade.

În București vremea va fi închisă şi temporar vor fi precipitaţii slabe cantitativ. Temperatura maximă, fără oscilaţii importante, va fi de cel mult 2 grade.

La munte cerul va fi mai mult noros în masivele sudice şi sud-estice, iar în rest, înnorările vor fi temporare. Pe parcursul zilei va ninge slab în Carpaţii Meridionali şi în cei de Curbură, dar spre seară şi noaptea aria ninsorilor se va extinde şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă a masivelor sudice şi sud-estice. 

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Copiii și nepoții noștri ne vor ierta pentru că am fost complici la trădarea României?
Articolul următorDemers fără precendent al unui jurnalist. Anca Alexandrescu se duce la Parchetul General cu actele privatizării Petrom și cu raportul Curții de Conturi