Dupa o saptamana friguroasa in toata tara, cu temperaturi extrem de scazute, meteorologii anunta, incepand de astazi, vreme calda in cea mai mare parte a tarii.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pe timpul zilei vremea va devenit deosebit de caldă pentru această dată, dar noaptea valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice.

Temperaturile diurne vor fi în creștere astfel încât vremea va fi mai caldă, local chiar deosebit de caldă în vestul țării, precum și în zonele de deal din sud și est.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 8 și 14 grade Celsius. Cerul va fi predominant senin.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Minimele termice vor fi cuprinse de la -11 si -9 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 5-7 grade în zonele vestice.

In Bucuresti vremea se va încălzi astazi,  cerul va fi mai mult senin, iar in orele dimineților se va semnala ceață.

Vântul va sufla slab spre moderat. Temperatura maximă va fi cuprinsa intre 12 si 13 grade Celsius, cea minimă cuprinsa intre 1-2 grade Celsius, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul valorii de -1 grad Celsius.

In Brasov, temperaturile diurne vor atinge o maxima de 11 grade Celsius, iar minima de -2 grade Celsius, pe timpul noptii.

In Iasi cerul va fi predominant innorat pe parcursul zilei de luni si va continua sa fie frig mai ales dimineata si noaptea. Soarele isi va face aparitia timid printre nori pe timpul zilei. Temperatura maximă va fi in jur de 7 grade Celsius.

Articolul precedentVlad Voiculescu infirmă existența unui incendiu la spitalul „Marius Nasta” – „Cineva s-a speriat, nimic mai mult”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 162. Ion Iliescu, șoc la 90 de ani – lovit unde-l doare mai tare!