WEEK-END DE „MILIARDE” PENTRU POLIȚIA DIN MEHEDINȚI

Peste 2 miliarde de lei vechi (218.695 lei)! Atât a fost recolta de amenzi a polițiștilor din județul Mehedinți, de vineri și până duminică seara. Jumătate din această sumă vine din sancțiuni la regimul rutier. Un număr de 41 de șoferi au rămas fără permisul de conducere.

Activitățile preventive desfășurate de polițiștii mehedințeni în ultimele 72 de ore s-au materializat în aplicarea a 472 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 218.695, 108 intervenții la evenimente, 33 dintre acestea sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și depistarea în flagrant a 9 persoane, bănuite de comiterea de infracțiuni/Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au reținut 41 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare/Nu au fost înregistrate evenimente rutiere grave, fiind constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

Un număr de 202 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate participanților la trafic în ultimele 72 de ore, iar 68 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 36 de conducători auto și pasageri au fost amendați pentru lipsa utilizării centurii de siguranță, Numai la regimul rutier, valoarea tuturor amenzilor aplicate depășește 102.000 lei.

Articolul precedentDECLARAȚII POLITICE CU SALA GOALĂ
Articolul următorObiectivele de pază, verificate de polițiști