Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Strehaia a intervenit duminică după-amiază cu o autospecială în localitatea Comanda, în sprijinul echipajului Serviciului Județean de Ambulanță.

O ambulanță se deplasase la o urgență medicală, la o persoană cu dureri în piept) și s-a oprit la o distanță de aproximativ 2 kilometri, nereușind să ajungă la pacient din cauza drumului acoperit cu zăpadă.

Pompierii au transportat cu autospeciala personalul medical până la pacient, după care acestea au fost transportate împreună cu pacientul până al ambulanța SAJ, în vederea deplasării la spital.

De asemenea, alte 10 autoturisme sunt înzăpezite pe DJ 563 A Vlădaia – Almăjel și 6 autoturisme înzăpezite pe DJ 606 B Poroina – intersecția cu Livezile.

Un echipaj de pompieri cu autospeciala cu șenile acționează în sprijinul societății electrice din zona Orșova pentru remedierea situațiilor apărute. Sunt afectați 900 de consumatori în localitățile Eșelnița și Dubova.

Județul Mehedinți este descoperit la această oră din punct de vedere al drumurilor județene, în sensul că nu a fost desemnat de către Consiliul Județean Mehedinți un operator care să efectueze serviciile de deszpăzire. Practic, în cursul zilei de astăzi, primăriile au fost nevoite să se descurce fiecare cum au putut, cu utilajele din dotare.

Articolul precedentCURSURILE TUTUROR ȘCOLILOR DIN MEHEDINȚI AU FOST SUSPENDATE (update, declarație inspector școlar general)
Articolul următorMai multe localități din Mehedinți au rămas în beznă