Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane pur și simplu nu îți plac, chiar dacă nu le cunoști prea bine? Ei bine, tot astrele își bagă coada și aici. De acum înainte, aruncă vina pe semnul astrologic în care s-au născut oamenii respectivi! Nu pot să facă nici ei prea multe lucruri cu bagajul astrologic nesuferit pe care l-au primit de când s-au născut.

Iată cum arată un top 3 al celor mai nesuferite zodii și de ce oamenii se feresc de ele cât pot!

Top 3 astrologic greu de suportat

Leu

Leii nu sunt întotdeauna greu de suportat într-un grup, dar îi îndepărtează pe ceilalați atunci când încep să se laude. Orgoliul lor atinge cote înalte și atrag instant antipatia asupra lor. De asemenea, faptul că obișnuiesc să facă glume pe seama celor din jur îi „ajută” din plin să fie nominalizați în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni. Deși ei devin cu ușurință lideri, multe persoane nu le tolerează atitudinea de superioritate, ci îi acceptă doar de formă. Cum nimeni nu se așteaptă ca cei născuți în zodia Leu să se schimbe vreodată în acest sens, ajung să îi ia așa cum sunt, lăsând deoparte așteptările pe care le au în mod normal.

Berbec

Impulsivitatea nativilor născuți în zodia Berbec, semn de Foc, nu face deloc o impresie bună. Lor nu le ia mult până se enervează, creând uneori impresia că este foarte greu să le faci pe plac. Nu multe persoane din jurul lor îi suportă, dar puține au curajul să le spună acest lucru în față, scrie divahair.ro. Nu își dorește nimeni să intre în ținta otrăvitoare a Berbecilor. Personalitatea lor puternică îi face de multe ori să intre în conflict cu cei din jur, astfel că nu mai este de mirare de ce ocupă un loc în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni.

Fecioară

Fecioara ocupă locul fruntaș în topul semnelor astrologice pe care nimeni nu le are la inimă. Nativii nu sunt deloc oameni răi, însă spiritul lor critic îi scoate pe mulți din sărite, îndepărtându-i chiar și pe cei dragi. Ei se plâng tot timpul de câte ceva și nu pare să îi mulțumească nimic din ceea ce fac ceilalți. Consideră mereu că ei ar fi făcut lucrul respectiv mult mai bine. Deși reprezentanții încearcă să adopte o atitudine constructivă pentru cei din jur, totul iese exact pe dos, iar ei nici măcar nu își dau seama, cel puțin nu la timp.

Articolul precedentIncident rutier în Severin
Articolul următorLISTA celebrităților care vor participa la funeraliile reginei: un actor neașteptat de la Hollywood, printre participanți