20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI

Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți i-au fost repartizate 20 de ambulanțe în cadrul program de dotare a serviciilor de ambulanță din țară, finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Până acum, aici au fost distribuite 14 ambulanțe, celelalte șase urmând să ajungă în cursul anului viitor.

Ministerul Sănătății a elaborat și implementat un amplu program de dotare a serviciilor de ambulanță din țară, finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. La Mehedinți au ajuns deja un număr de 14 ambulanțe, urmând ca anul viitor să mai sosească încă șase.

Autospecialele sunt dotate cu aparatura necesară intervențiilor în situații de urgență pentru salvarea victimelor și transportul lor către unitățile sanitare. Prin aceste dotări, se îmbunătățește capacitatea de intervenție și se reduc timpii în care echipajul de prim ajutor ajunge la pacienți”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Autospecialele care au ajuns în Mehedinți sunt: șase de tip B1 și B2, cu tracțiune 4X4, șase ambulanțe B2, cu tracțiune integrală, 4X4, iar două sunt de tip C2.

Articolul precedentȘcolarii din clasele primare învaţă circulaţie rutieră printr-o carte de colorat
Articolul următorComedia „Şi cine nu iubeşte?”, pe scena Palatului Culturii ”Teodor Costescu”