Salvatorii ISU Mehedinţi au intervenit, în numai 24 de ore, la 34 de misiuni în situaţii de urgenţă. Dintre acestea, 24 au fost intervenţii pentru stingerea a cinci incendii, 24 de urgenţe medicale şi cinci accidente rutiere soldate cu victime.

Pompierii mehedinţeni au acţionat pentru salvarea a şapte victime în urma producerii a cinci accidente rutiere, produse pe raza localităţilor Tâmna, Orşova, Ostrovul Corbului, Grozeşti, dar şi pe dealul Stârmina. Paramedicii SMURD împreună cu echipajele SAJ au acordat îngrijiri medicale de urgenţă şi au transportat victimele la spital.

Totodată, pompierii au împiedicat izbucnirea incendiilor ca urmare a producerii accidentelor rutiere, prin asigurarea măsurilor specifice, astfel încât riscurile de incendiu au fost îndepărtate.

Dintre cele cinci incendii ce au avut loc în judeţul Mehedinţi în ultimele 24 de ore, patru au izbucnit la vegetaţie uscată pe raza localităţilor Drobeta Turnu Severin, Vrata şi Rogova şi unul într-un apartament din oraşul Baia de Aramă.

Intervenţia pompierilor din cadrul Gărzii Baia de Aramă a limitat extinderea incendiului, fiind cuprinsă de flăcări numai o combină frigorifică. Cauza producerii acestui incendiu a fost determinată de un scurtcircuit electric produs de un aparat electrocasnic defect.

Articolul precedentSe fac ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei în Portul din Turnu Severin
Articolul următorViceprimarul Daniel Cîrjan: Proiect pentru finanțarea acțiunilor desfășurate de Crucea Roșie