Tânăr din Mehedinți amendat după ce Inspectoratul de Poliție Județean a fost sesizat asupra faptului că un struț se află ținut într-un bloc de locuit situat la marginea orașului.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Biroul pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare.

Un cetățean deținea un struț într-o încăpere dintr-un bloc de locuit.

S- a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/ 2004, privind protecția animalelor, raportat la Norma nr 21/ 2003. 

Reprezentanții instituțiilor care au efectuat verificările i-au pus în vedere severineanului în cauză să întreprindă măsurile necesare pentru deținerea legală a struțului.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis: „Națiunea română este mai puternică solidară. Să prețuim lucrurile care ne unesc, să luptăm cu cele care ne dezbină”
Articolul următorFostul vicepremier Gabriel Oprea, președintele UNPR și UMPMV: „În criza din Ucraina, România se află sub umbrela NATO”