A FOST DESEMNAT PREȘEDINTELE BEJ MEHEDINȚI

Au fost desemnați, prin tragere la sorți, cei trei judecători din biroul Electoral Județean pentru alegerile europarlamentare. Este vorba de președintele BEJ Mehedinți, locțiitorul acestuia și un membru al BEJ. Judecătorul Claudiu Tavi Brandibur este președintele BEJ.

Judecătorul Claudiu Tavi Brandibur va fi președintele Biroului Electoral Județean Mehedinți, la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Magistratul a fost desemnat astăzi prin tragere la sorți, de către președintele Tribunalului Mehedinți, Norel Popescu. Nu mai puțin de opt judecători și-au manifestat dorința de a participa la tragerea la sorți. Dintre cei opt, președintele Tribunalului a extras trei bilete câștigătoare, reprezentându-i pe președintele BEJ, locțiitorul președintelui și un membru al BEJ. Tragerea la sorți s-a făcut în prezența presei la sala de consiliu a Tribunalului Mehedinți.

Pe cele trei bilete extrase din urnă de către președintele Tribunalului Mehedinți s-au aflat numele judecătorilor Claudiu Tavi Brandibur – președinte, Ion Cosmin Sima – locțiitorul președintelui și George Cristinel Zaharia – membru.

Biroul Electoral Județean este cel care va supraveghea buna desfășurare a alegerilor parlamentare și va trebui să soluționeze, după caz, orice fel de sesizări și nereguli.

Articolul precedentS-A ÎMPĂRȚIT BUGETUL DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN
Articolul următorŞefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă instruiţi de pompieri