S-A ÎMPĂRȚIT BUGETUL DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Consiliul Județean a împărțit astăzi bugetul primit de la Ministerul Finanțelor Publice. A fost repartizată o sumă de circa 29 de milioane de lei care provine din cota de impozit pe venit estimate la nivel national. Noutatea este faptul că suma de la nivel national s-a împărțit egal la toate județele țării.

Aproape 29 de milioane de lei au fost împărțiți astăzi de către Consiliul Județean Mehedinți. Banii provin din cota de 7,5% din impozitul pe venitul estimat la nivel național, sumă care i-a revenit Unității Administrativ Teritoriale Consiliul Județean Mehedinți prin Legea Bugetului de Stat. În opinia conducerii Consiliului Județean este cea mai mare sumă primită în comparație cu ultimii doi ani. Noutatea absolută este aceea că întreaga sumă stabilită la nivel național a fost împărțită, în mod egal, tuturor celor 41 de unități administrative județene.

Din bugetul primit de Consiliul Județean Mehedinți se alocă fonduri tuturor unităților administrative teritoriale din județ, iar banii, vor fi folosiți, în special pentru plata unor cofinanțări de proiecte.

Articolul precedentParcarea în centrul Severinului taxată cu 2 lei pe oră
Articolul următorA FOST DESEMNAT PREȘEDINTELE BEJ MEHEDINȚI