Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o tânără de 18 ani cu privire la faptul că fostul concubin, față de care instanța de judecată a emis un ordin de protecție, nu a respectat obligația de a păstra o distanță de minim de 200 de metri față de aceasta și are asupra sa un pistol.

Din cercetări a reieșit că, în aceeași zi, bărbatul de 26 de ani, din comuna Șimian a așteptat-o la domiciliu pe tânără, după care ar fi însoțit-o până în apropierea unei unității școlare, timp în care i-ar fi arătat un pistol metalic, fără a exercita acte de violența sau amenințare asupra acesteia.

În urma verificările efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită, asupra căreia a fost găsită o armă neletală, care a fost ridicată în vederea supunerii unei expertize.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar procuroul a dispus control judiciar pentru 60 de zile.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și nerespectarea regimului armelor si munițiilor, cercetările fiind continuate sub stricta coordonare a procurorului de caz- IPJ Mehedinți 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentEmil Boc, repetentul emisiunii Culisele Puterii
Articolul următorDoar 26 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 în ultimele 24 de ore