În județul Mehedinți s-a înregistrat al 8-lea deces provocat de virusul COVID-19. Este vorba de o femeie, în vârstă de 68 de ani, care a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, secția ATI în data de 19.04.2020.

Tot la acea dată a fost testată COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, iar a doua zi a decedat. Femeia suferea de obezitate tip II, HTA grad II, boala cardiovasculară, afecţiune tiroidiană. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare, în acest moment membrii familiei se află în izolare la domiciliu.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 206 persoane se află în carantină (din care 23 persoane au intrat în carantină și 16 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 538 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 185 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 18 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).

De la începutul pandemiei au fost testate  259 persoane (din care 197 probe negative, 42 probe pozitive şi 20 probe în lucru).

 

Articolul precedentPeste 130 de misiuni ale pompierilor mehedințeni în minivacanța de Paște
Articolul următorVIDEO Spitalul Județean Mehedinți, somat să dea explicații despre angajările pe care le-a făcut