ACUM E OFICIAL! ADRIAN DUICU CONDUCE PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI

Ceea ce realitateademehedinti.net anunța pe data de 21 martie, ca o informație venită din surse bine informate din interiorul PRO ROMÂNIA, devine oficial începând cu data de 25 martie.  Adrian Duicu preia conducerea PRO ROMÂNIA Mehedinți, în baza unei  împuterniciri semnate de Victor Ponta. Evenimentul politic are o semnificație majoră și va schimba jocurile de pe scena politică locală.

Astăzi este oficial! În urmă cu câteva zile anunțam evenimentul politic ce avea la bază surse bine informate, dar acum putem certifica oficial faptul că fostul lider al PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți între 2012 și 2014, preia conducerea filialei locale a PRO ROMÂNIA.

Suntem în posesia unui document care atestă acest lucru. Este vorba de ÎMPUTERNICIREA nr. 82/25.03.2019 în care se arată clar: PRO ROMÂNIA împuternicește pe dl. Duicu Ioan Adrian având calitatea de coordonator oficial al PARTIDULUI PRO-ROMÂNIA din județul Mehedinți, pe termen determinat, până la organizarea alegerilor în cadrul organizației județene pe care o reprezintă”. Împuternicirea este semnată de președintele PRO ROMÂNIA – Victor Ponta, secretarul generala Ion Mocioalcă și trezorierul Mircea Dobre. În zilele următoare, noul președinte interimar al PRO ROMÂNIA Mehedinți va organiza și o conferință de presă.

Articolul precedentȚigări de contrabandă de aproape 70.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră severineni
Articolul următorParcarea în centrul Severinului taxată cu 2 lei pe oră