ADRIAN DUICU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI

Mișcare tactică interesantă operată de Victor Ponta astăzi la Reșița! După discuțiile avute cu Sorin Câmpeanu și Mihai Tudose, fostul premier a hotărât să restructureze din temelii organizația din județul vecin Mehedinți. Astfel, la conducerea filialei PRO ROMÂNIA din acest județ a fost instalat Adrian Duicu, nimeni altul decât fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți din perioada 2012 – 2015.

Adrian Duicu a decis să revină în forță în politica mare, după toate necazurile pe care le-a avut din anul 2014 încoace, într-un dosar DNA ce i-a adus plecarea forțată din fruntea PSD Mehedinți și din funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, funcție în care a fost ales direct în anul 2012.

Deși o bună perioadă de timp a ezitat dacă să mai facă pasul în lumea politică, Adrian Duicu a demarat discuții cu Victor Ponta, încă de la momentul în care acesta din urmă și-a înființat propriul partid. Și cum prietenia strânsă dintre Ponta și Duicu era de notorietate încă din vremea în care Ponta a devenit președintele PSD, actualul lider al PRO ROMÂNIA l-a desemnat pe Duicu să preia frâiele organizației din Mehedinți, pe care o va restructura din temelii.

Adrian Duicu a confirmat informația, dar nu a dorit să facă deocamdată niciun fel de declarație, până la conferința de presă în care va anunța oficial noua poziție politică. Filiala din județul Mehedinți era condusă până astăzi de unul dintre cei mai cunoscuți fermieri mehedințeni, Cornel Stroescu, un om care a trecut în câțiva ani pe la mai multe partide și care nu stăpânea foarte bine tainele politicii.

Despre Adrian Duicu se poate spune că la alegerile parlamentare din anul 2012, sub sigla USL a reușit pentru prima oară în istoria Mehedințiului să închidă cu USL toate colegiile uninominale.

Articolul precedentMINISTRUL, STADIOANELE ȘI REMANIEREA
Articolul următorAPIA autorizează la plată beneficiarii Măsurilor 14 şi 14T (fosta Măsura 215)