AJOFM Mehedinți va organiza vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale. La acest târg de locuri de muncă pot participa și alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor  celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la sfârșitul lunii septembrie 2018 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 130 angajatori contactaţi, 67 dintre aceştia și-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceștia fiind de 783, din care 23 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria componentelor auto, industria prelucrătoare, ușoară, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii, într-o gamă foarte diversificată de meserii.

În perioada următoare, până în data de 17 octombrie 2018, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă.

Articolul precedentCum i-au dispărut unui mehedințean banii din contul bancar
Articolul următorDoi mehedințeni furau curent electric cu ajutorul unor instalaţii improvizate