Doi bărbați din Mehedinți au riscat şi s-au ales cu dosare penale, decât să plătească lunar factura la furnizorul de energie electrică, în valoare de câţiva zeci de lei. Ei au fost depistați că furau curent electric, cu ajutorul unor instalaţii confecţionate artizanal.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice au depistat doi bărbați de 48, respectiv 53 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin și comuna Bălăcița, județul Mehedinți, în timp ce sustrăgeau energie electrică din rețeaua principală, prin folosirea unei instalații improvizate de racordare la rețea.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt și pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluția corespunzătoare.

Articolul precedentAJOFM Mehedinţi a contactat peste 130 de angajatori pentru Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Articolul următorPETRE DAEA, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU IRIGAȚIILE, LA SALCIA – MEHEDINȚI