AJOFM Mehedinți: Beneficiarii Legii nr 416/2001 privind venitul minim garantat nu se vor mai prezenta la sediul instituției pentru obținerea adeverinței necesare

AJOFM Mehedinți anunță că de luni, 16 martie a.c., persoanele beneficiare ale Legii nr 416/2001 privind venitul minim garantat nu se vor mai prezenta la sediul instituției în vederea obținerii adeverinței necesare pentru completarea dosarului depus la unitatea administrativ-teritorială de domiciliu.

AJOFM Mehedinți  va emite aceste adeverințe în baza unor tabele nominale întocmite de asistenții sociali din cadrul primăriilor de domiciliu. AJOFM Mehedinți va trimite aceste adeverințe către toate primăriile din județ prin intermediul poștei electronice sau prin orice alt mijloc de comunicare, care va fi stabilit de comun acord.

”Beneficiarii noi de prevederile Legii nr 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare, se vor prezenta la sediul instituției noastre din Drobeta Turnu Severin sau la punctele de lucru din județ, în vederea înregistrării în evidențele AJOFM Mehedinți ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

 

Articolul precedentRugăciune specială în bisericile din Mehedinți pentru încetarea noii epidemii
Articolul următorCum a stricat Iohannis jocul pe bani mulți al proprietarilor de hoteluri cu primăriile