AJOFM Mehedinți va organiza vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

”În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii si meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. În acest sens, în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă, agenţii economici care au locuri de munca vacante sunt așteptați să participe la aceasta acțiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanții de locuri de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

Articolul precedentPROCESE PE BANDĂ RULANTĂ LA ORȘOVA. PRIMĂRIA, BUNĂ DE PLATĂ
Articolul următorPrimul eveniment street food în Turnu Severin în acest weekend