PROCESE PE BANDĂ RULANTĂ LA ORȘOVA. PRIMĂRIA, BUNĂ DE PLATĂ

Fostul manager al Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, câștigă pe bandă rulantă procesele cu primarul Orșovei, dar și cu prefectul de Mehedinți. Nu mai puțin de 26 de procese s-au finalizat în favoarea ex-managerului, în urma cărora acesta are de primit, din bani publici, circa 2 miliarde de lei vechi, însemnând salarii cuvenite și cheltuieli de judecată. (AUDIO: vezi ce spune Cican!)

Municipalitatea din Orșova pare să se fi împușcat în picior, așa cum spune o vorbă românească. După ce l-a alungat de mai multe ori din funcția de manager al Spitalului Municipal din localitate, primarul Marius Stoica e bun de plată. Din nefericire, în caruselul daunelor plătite din banii instituției, adică bani publici, a intrat și prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Totul a început în urmă cu mai bine de 8 luni, când Adrian Cican a fost zburat din funcție în baza unei dispoziții a primarului Marius Stoica.

După ce a anulat în instanță acea dispoziție și s-a reîntors pe funcție, Adrian Cican s-a trezit cu altă dispoziție, ce avea o cu totul altă motivație. Acest lucru s-a repetat de mai multe ori, de fiecare data fiind sesizată instanța de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Mehedinți. Evident, sarabanda de procese s-a mutat la Curtea de Apel Craiova, unde ex-managerul a câștigat din nou pe bandă rulantă. Cert este faptul că acum, Adrian Cican se apropie cu pași repezi de o performanță: va avea de primit de la  Primăria Orșova suma de 200.000 de lei (2 miliarde de lei vechi), iar de la Instituția Prefectului Mehedinți circa 10.000 de lei.

Adrian Cican promite că istoria nu se oprește aici, deoarece, imediat după ce își va recupera daunele din partea celor două instituții, se va îndrepta direct împotriva primarului Marius Stoica și a prefectului Nicolae Drăghiea, pentru ca aceștia să acopere pierderile suferite din banii contribuabililor.

Articolul precedentCabinetul medical școlar dentar de la Școala nr. 2, modernizat
Articolul următorAJOFM Mehedinţi: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți are loc în 18 octombrie