AJOFM Mehedinți: Cursuri de formare profesională pentru șomeri

La data de 8 noiembrie, AJOFM Mehedinți pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca aproximativ 520 locuri de munca vacante.

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt în domeniul construcțiilor, restaurante, industria prelucrătoare, confecții/textile și comerț.

”În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesională în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de brutar, ospătar și dulgher”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

Orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM Mehedinti se poate înscrie la unul din aceste cursuri, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

 

Articolul precedentMarian Oprișan amenință un jurnalist Realitatea Plus. AUDIO
Articolul următorMaterial lemnos, fără documente legale. Firma sancționată cu 10.000 de lei de poliție