Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, nu se dezminte. El l-a amenințat pe reporterul Realitatea de Vrancea după ce jurnalistul a dezvăluit că va publica o anchetă care-l privește.

În anchetă este vorba de felul prin care fiica baronului de Vrancea a reușit să încaseze un milion de euro. În urma acestei informații, Marian Oprișan l-a sunat direct pe reporter și l-a amenințat să nu publice articolul.

 

 

De asemenea, Marian Oprișan a afirmat, la Realitatea Plus, că el i-a răspuns lui Sebastian Oancea la orice întrebare. ”Dacă dumnealui continuă să-mi amenințe mama și fiica, neavând sânge în instalație să se refere la mine, nu are niciun sens. Nu am amenințat absolut deloc, familia mea și-a plătit impozitele. Jurnalistul dvs. nu este prima oară când scrie toate prostiile la adresa mea”, a spus acesta.

 

Întrebat de ce averea sa este trecută pe numele mamei sale, Marian Oprișan a spus: ”pentru că dușmanii mei politici de la vremea respectivă mi-au făcut dosar penal și mi-au pus sechestru pe un autoturism și ca să evit chestia asta mi-am trecut bunurile și banii pe numele mamei mele”.

 

După aceea, Marian Oprișan a spus că fiica sa a avut bani să cumpere terenul din investigația realizată de Realitatea de Vrancea de la bunica ei.

”Bunica a făcut și alte tranzacții imobiliare de-a lungul timpului, eu în 1994 aveam un milion jumătate de mărci banii mei cu care am cumpărat terenuri”, a completat președintele CJ Vrancea.

Articolul precedentSpitalul din Orșova are un ecocardiograf doppler color 4D ultraperformant
Articolul următorAJOFM Mehedinți: Cursuri de formare profesională pentru șomeri