Un şofer în vârstă de 30 de ani a fost oprit în trafic de poliţişti, pe DN56A, în localitatea Hinova din judeţul Mehedinţi. A fost depistat cu o valoare record de alcoolemie,  4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul consumase şi droguri. A fost dus la un spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

S- a întâmplat la finalul săptămânii trecute. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, pe DN56A, în localitatea Hinova, un bărbat de 30 de ani, care conducea un autovehicul după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind o valoare record de 4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind cea mai ridicată valoare constatată de poliţiştii din cadrul IPJ Mehedinţi”- IPJ Mehedinţi.

Şoferul a fost testat şi cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la cannabis. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentOperațiunea de evacuare a turiștilor de la Cabana Capra s-a încheiat cu succes
Articolul următorSpovedania lui Rizea, la Realitatea STAR. Dezvăluirile care dinamitează România și Moldova – cine sunt mafioții care ne conduc din umbră – ora 19:00