ALIN BURUIANĂ, SEMIFINALISTUL DE „ROMÂNII AU TALENT”, A CONCERTAT ÎNTR-O PEȘTERĂ DIN MEHEDINȚI

Un inedit concert a avut loc în Peștera Mare de la Balta, cu ocazia celei de-a șaptea ediții a a evenimentului „Zilele Geoparcului Platoul Mehedinți”. Sub genericul „Tinerii și natura în armonie”, Alin Buruiană și elevii de la I. Șt. Paulian au oferit un spectacol superb.

În perioada 7 – 9 iunie 2019, a avut loc cea de-a șaptea ediție a zilelor Geoparcului Platoul Mehedinți. Tema generic a evenimentului a fost una deosebit de sugestivă: „Tinerii și natura în armonie”. Și pentru ca armonia dintre om și natură să fie una perfectă, elevii Liceului de Artă „I. Șt. Paulian” și Alin Buruiană, unul dintre semifinaliștii showului Românii au talent difuzat de PRO TV, au concertat chiar în Peștera Mare de la Balta.

Alin Buruiană este unul dintre semifinaliștii show-ului „Românii au talent”, difuzat de PRO TV. A devenit celebru după ce Florin Călinescu, unul dintre jurații concursului a spus despre el poate poate doar zece voci ca a lui sunt în toată lumea. Alin Buruiană, este originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe jurații Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care a început să cânte operă.

Evenimentele dedicate ”Zilelor Geoparcului Platoul Mehedinți” s-au încheiat duminică, 9 iunie 2019, cu o expoziție fot-video care a avut loc la sediul geoparcului din comuna Cireșu. Evenimentul a fost organizat de administrația Geoparcului Platoul Mehedinți cu sprijinul Consiliului Județean, al Primăriei Balta și al Liceului de Artă, Ioan Ștefan Paulian.

Articolul precedentCâți mehedințeni au ajuns în fața ofițerului de stare civilă
Articolul următorBĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, A LOVIT O POMPĂ DE BENZINĂ