BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, A LOVIT O POMPĂ DE BENZINĂ

Un tânăr de 20 de ani, băut bine și fără permis a lovit o pompă de benzină, într-o stație de carburant din Vînju Mare – Mehedinți. Poliția a descoperit ulterior că era băut și nu avea nici permis de conducere.

Un bărbat de 75 ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți, a sesizat faptul că într-o stație peco situată pe strada Calea Severinului, din orașul Vînju Mare, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data respectivă, în jurul orei 01.50, un tânăr de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism pe strada respectivă după care a intrat în stația peco.

Ulterior, acesta i-a încredințat autovehiculul unui alt bărbat de 20 ani, din orașul Vînju Mare, pasager în mașină, fără ca acesta să dețină permis de conducere, iar în încercarea de a parca autoturismul, a acroșat cu partea stângă spate una dintre pompele de alimentare cu carburant, rezultând avarierea acesteia cât și a autovehiculului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 20 ani, acesta a indicat o valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență din mun. Drobeta Turnu Severin, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, față de cei doi tineri, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiunii.

Alcoolul lovește și pe bicicletă

Nici pe bicicletă alcoolul nu face bine! A demonstrat-o un bărbat de 45 de ani din Severin care s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă la o intersecție de drum județean cu centura ocolitoare a Severinului.

Echipajul din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin,  sosit la fața locului a constatat că bărbatul, fiind sub influența alcoolului, în timp ce conducea o bicicleta pe DC 11, în apropierea intersecției cu șoseaua de centură, din satul Dudașu, comuna Șimian s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului biciclistul a fost rănit ușor, fiind transportat cu ambulanța la  Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

Articolul precedentALIN BURUIANĂ, SEMIFINALISTUL DE „ROMÂNII AU TALENT”, A CONCERTAT ÎNTR-O PEȘTERĂ DIN MEHEDINȚI
Articolul următorSTREHAIA, PUNCT INTERMEDIAR DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE, ÎNTRE SEVERIN ȘI CRAIOVA