Ambasadorul Republicii Serbia prezent în aceste zile la Prefectura Mehedinți, alături de o delegație sârbă.

Stefan Tomasevič a discutat cu o delegație a autorităților mehedințene, condusă de prefectul județului, Constantin Alin Isuf.

Administrația locală a fost reprezentată de vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți și primarul comunei Svinița, iar din partea parlamentarilor mehedințeni au participat senatorul Liviu Mazilu și deputatul Alin Chirilă.

Întâlnirea a avut o parte publică, desfășurată în prezența mass mediei și una destinată dialogului între reprezentanții celor două delegații.

Discuțiile au avut ca primă temă colaborarea româno-sârbă pentru dezvoltarea comună și necesitatea continuării colaborării în atragerea fondurilor europene pentru infrastructură, gestionarea situațiilor de urgență, mediu și sănătate. O altă temă a fost abordată cu privire la egalul tratament ce trebuie aplicat minorităților din cele două țări legate de o prietenie istorică, anunță autoritățile mehedințene.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentFlorin Cîțu: ”Sunt foarte aproape de a decide Reducerea CAS cu 5% și a TVA-ului general cu 2%”
Articolul următorBogdan Chirieac: Ne așteaptă un nou RĂZBOI RECE! Lumea NU va mai fi ca înainte. Previziuni despre România