Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, în județul Mehedinți.

Timp de două zile, joi și vineri, Ambasadorul a vizitat hidrocentrala de la Porțile de Fier I și „Raftul american” de la Biblioteca Judeţeană ”I.Gh.Bibicescu” din Drobeta Turnu Severin, unde s-a întâlnit cu mai mulţi profesori din judeţ, implicați în proiecte educaționale susținute de Ambasada SUA la București. 

Ambasadorul a admirat cele mai prețioase volume aflate în colecția bibliotecii județene și a semnat în cartea de onoare. Cu acest prilej, Ambasada SUA la București a făcut o nouă donație de carte pentru biblioteca din Turnu Severin. 

După vizita de la bibliotecă, Excelența Sa a susținut o conferință de presă, alături de ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea și directorul Sucursalei Porțile de Fier, Valeriu Manțog.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 4 decembrie: 8.062 cazuri noi, 176 decese, 1.275 pacienți internați în ATI
Articolul următorLovitură pentru PRO România! Pe listele pentru Parlament ale partidului lui Victor Ponta se află un colaborator dovedit al Securității