AMINTIRILE UNUI ORȘOVEAN DE LA MITINGUL PSD DIN 2018

„Promisiunea făcută e datorie curată!” Așa spune o veche vorbă românească. Proverbul nu funcționează, însă, și la Orșova, unde tot ce promite primarul se transformă în minciună. Este și cazul unui orșovean, participant la mitingul PSD de anul trecut din Capitală. Pentru a-l duce la miting, primarul i-a promis un loc de muncă și un oraș european. Omul mai așteaptă și azi să primească ce i s-a promis.

Urmăriți declarația acestui om necăjit. Dincolo de felul în care el se prezintă, sinceritatea lui este dezarmantă.

Este deja de notorietate modul în care PSD și ALDE și-au dus simpatizanții la mitingul din vara anului trecut, din Piața Victoriei. Cu autobuzul și cu promisiuni deșarte! Unii dintre cei care au mers la marele protest mai așteaptă și azi să primească ce li s-a promis, deși au început să își cam piardă speranța. Unul dintre cei care la vremea respectivă s-a suit încrezător în autobuzul de București este un orșovean necăjit care a acceptat să povestească cum a fost cărat la miting. Omul a fost sincer și ne-a povestit întreaga pățanie. A mers la miting după ce primarul Orșovei, Marius Stoica, i-a promis un loc de muncă. Și după ce i-a mai promis că va face din Orșova un paradis. Între timp, omul e tot șomer, iar paradisul e de fapt un dezastru.

În așteptarea locurilor de muncă promise orșovenii nu mai speră nimic în acest moment. Poate, cel mult organizarea unui nou miting la care vor merge din nou alături de domnul primar și alegerile locale la care vor fi mințiți mult mai frumos ca data trecută.

Articolul precedentAUTORITĂȚILE DIN MEHEDINȚI AU ÎNCEPUT SĂ LUCREZE LA VIA TRANSILVANICA
Articolul următorDin raiul evazioniștilor de la Strehaia: un dosar finalizat după șase ani