Analia Selis, în concert la Turnu Severin

Artista Analia Selis susține un spectacol în această seară, la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, în cadrul proiectului Tango Simfonic, care poartă titlul „Milonga de mis amores”, împreună cu Tango Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Radu Popa.

Analia revine cu o abordare autentică a tangoului, valsurilor și milonga argentiene – aranjamentele fiind realizate pentru orchestră de cameră, bandoneón și voce.

Compozitorul și pianistul Julian Caeiro, o personalitate artistică impresionantă, care colaborează cu cei mai cunoscuți muzicieni de tango din toată lumea, a scris orchestrațiile pentru acest proiect.

„Tango Simfonic este un proiect care mi-a îmbogățit viața profesională. Am crezut în acest proiect încă de la început, prima ediție continuând să fie prezentă timp de trei ani pe scene din România și din străinătate, cu săli pline de fiecare dată. Acest proiect m-a pus în legătură cu sute de muzicieni, împărțind cu ei iubirea pentru acest stil de muzică. Aprecierea de care s-a bucurat prima ediție m-a încurajat să o creez și pe următoarea, cu un repertoriu nou. Sunt fericită să continui colaborarea cu Omar Massa, bandoneonul fiind instrumentul caracteristic tangoului argentinian, iar Omar este unul dintre cei mai apreciați bandoneoniști din generația sa, la nivel mondial”, spune Analia Selis.

Articolul precedentSâmbătă se aprind luminile de Sărbători la Turnu Severin
Articolul următorVIDEO S-au aprins luminile de sărbători în Drobeta Turnu Severin