VIDEO S-au aprins luminile de sărbători în Drobeta Turnu Severin

Primăria Drobeta Turnu Severin a dat startul sărbătorilor de iarnă. Pe strada Crișan a avut loc sâmbătă seară ceremonia oficială de aprindere a iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă și a bradului de Crăciun.

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins Severinul  în această seară. Severinenii prezenți pe strada Crișan, pe o vreme rece , au avut parte și de un frumos spectacol artistic susținut de Junii Mehedințiului, Orchestra Cetinița și Ansamblul Profesionist Danubius.

”În această seară am dat startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea iluminatului festiv.
Le mulțumesc severinenilor care au fost alături de noi și îi invit pe toți să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă pe tot parcursul lunii Decembrie. Am pregătit o serie de evenimente care să anime orașul și vă aștept și la inaugurarea Târgului de Crăciun, pe 6 Decembrie, de la ora 17.00”, a spus primarul Marius Screciu.

Acțiunile pregătite în acest an de autoritățile locale special pentru Sărbătorile de Iarnă vor avea loc pe strada Crișan (bradul de Crăciun, patinoarul, spectacole) și în centrul Severinului (Orășelul Copiilor).

Articolul precedentAnalia Selis, în concert la Turnu Severin
Articolul următorAccident într-o intersecție din Drobeta Turnu Severin. Două autoturisme de lux avariate